Loading...
LAN

Paide LANi võitis X GOD

Möödunud nädalavahetusel Paide E-Piim spordihallis aset leidnud võrgupeo CS:GO turniiri võitis meeskond X GOD. 

Hoolimata ettearvamatust ilmast ja mõningatest probleemidest, jõudis Paide LAN kolmandaks võrgupeo päevaks siiski finaalmänguni. Esialgu BO5 formaadis toimuma pidanud finaal sai meeskondade omavahelisel kokkuleppel muudetud BO3ks. Sellega loobus kushgorillas.cn ka oma väljateenitud winner bracketi mapieelisest.

Esimeks mapiks oli kushgorillas poolt pickitud de_mirage, mis üsna tasavägiselt alanud heitlus lõppes kushgorillas.cn jaoks 16-11 võiduga. de_overpass oli juba aga X-GOD valik ja esimene poolaeg lõpetati T poolel 12-3 eduseisuga ja map lõpetati kindlalt 16-4 skooriga, viigistades BO3 finaaliseis. Kahjuks ei suutnud kushgorillas.cn ka kolmandal mapil esimese mängu edu korrata ja de_train lõpetati 16-7 X-GODi kasuks.

X GOD
Phileba
Doista
Senpai
Escaper
Sunnse

kushgorillas
gerfz
nyte
zteeek
ziila
Supsti

Vasta